Apunts de vista és un projecte de recerca i divulgació sobre el poder de les imatges en la configuració del món i una proposta per a explorar-ne les possibilitats educatives.

A qui s'adreça

Professorat de secundària obligatòria i postobligatòria, professorat universitari, estudiants de diferents etapes  educatives, persones educadores de l’educació en el lleure, artistes, creadors i creadores audiovisuals, investigadors i investigadores en matèria de cultura audiovisual i educació, professionals dels mitjans de la comunicació i públic en general.

Qui som

Drac Màgic és una cooperativa fundada el 1971 i dedicada a l’estudi i a la divulgació de la cultura cinematogràfica i audiovisual. La nostra missió és generar pensament i acció al voltant de les imatges per tal de contribuir en la construcció d’una societat responsable, activa i creativa envers la cultura visual i el seu paper en la creació d’imaginaris. La nostra activitat té l’objectiu de contribuir a la transformació social a partir dels nostres valors principals: el cooperativisme, el feminisme, el compromís amb la cultura de pau i la comprensió de la diversitat com a inherent a la societat en què vivim.

CONTACTE